היום יצאו לטיול מתנדבי בתי המלאכה שלנו מבית יד שרה בירושלים, מבית המלאכה בניהול שמעון אברהם ובית המלאכה של יש"מ.
את הטיול ארגן באהבה איתן דהרי, מנהל אגף הלוגיסטיקה, בסיועה של רונית מזכירתו המסורה, ובשיתוף נעמי קאפח היקרה, מתנדבת במחלקת מתנדבים, שתרמה רבות גם בהדרכה מקצועית, מרתקת ומעשירה לאורך כל המסלול בעין חמד ובמערות בית גוברין.
אני רוצה להודות מעומק הלב לאיתן ולרונית על ארגון מדויק וחם, ולפרגן בענק לנעמי על ההשקעה הרבה בהתנדבות וההובלה בהדרכה מתוך אכפתיות ושמחה, כראוי לרוח של יד שרה.
חשוב להדגיש את הערך הגדול שבהוצאת מתנדבים לטיולים – זהו לא רק יום חוויתי, אלא חיבור אנושי עמוק, התרעננות וחיזוק הרוח להמשך הנתינה הברוכה שכל אחד ואחת מכם נותנים באהבה למען הציבור.
תודה גדולה גם להנהלת יד שרה שמאפשרת להוציא את המתנדבים לטיולים ולחוויות מעצימות מתוך הערכה אמיתית לעשייתכם המבורכת.
מי ייתן ונמשיך לפעול יחד באחדות ובשמחה, להוציא אתכם, מתנדבים יקרים, לטיולים נוספים בע"ה, להטעין כוחות ולחזור לעשייה עם חיוך בלב.
באהבה ובהערכה רבה,
אריה כהן
מנהל ההון ההתנדבותי ביד שרה