בטקס מרגש נחנך בית יד שרה החדש בקרית אתא, מרכז שירותים רחב היקף שמאחד בתוכו את כל מחלקות הסיוע ומעניק לתושבי האזור שירות מתקדם ואיכותי.
אל המרכז החדש עברו צוות המתנדבים המקצועי והמסור שאייש את סניף יד שרה בקרית אתא בראשות דובי פיקלר, מנהל הסניף הנמרץ. על המעבר, תוך כדי הלחימה ובמהלך ההפגזות הקשות שחוותה קרית אתא, ניצחה מנהלת אזור הצפון הגב' רינת רידר, שזכתה לשבחים רבים על מסירותה ללא לאות בכל מצב ועל הארגון בטוב טעם של טקס חנוכת הבית.
הטקס נפתח בקביעת מזוזה על ידי הרב הראשי לקרית אתא, הרב דיסקין שליט"א, שמלווה את הסניף כבר עשרות שנים בגלגוליו השונים. "סוף סוף זכינו, תושבי קרית אתא, שיד שרה נכנסת למקום הקבע שלה", הדגיש רב העיר ובירך על הפעילות המורחבת המשרתת נאמנה את כלל האוכלוסיות ואת מגוון הגילאים.
בגזירת הסרט כובד ראש העיר מר יעקב פרץ שהתרגש כשציין את המהירות של בניית מרכז השירות הגדול בעיר, מרגע קבלת היתרי הבנייה בעירייה ועד לחנוכת הבית בתוך סערת המלחמה.
מנכ"ל יד שרה, משה כהן, הנחה את האירוע בטוב טעם והזמין את מנהל הסניף דובי פיקלר להוקיר את המתנדבים המסורים בסניף בשלל מחלקות השירות; בהשאלה, בבית המלאכה, ביש"מ, בתעסוקת בית, בייעוץ המשפטי, לחצני המצוקה ועוד.
דברי נעילה נשא מייסד יד שרה הרב אורי לופוליאנסקי שהזכיר בקצרה את מייסדי הסניף משפחת פוגל לפני 49 שנים ופרס בהרחבה את תוכניות הפיתוח של יד שרה לשנים הבאות ואת המקום המרכזי שתופסים מרכזי השירות בכלל ומרכז השירות בקרית אתא בפרט במערך הארגוני של יד שרה.
חנוכת הבית יד שרה סניף קרית אתא
